SERVEIS

Els nostres Serveis

ENS POSEM A LA SEVA DISPOSICIÓ

ACOLLIDA

Servei d’acollida pel matí de 7h a 9h
Servei d’acollida per la tarda de 17h a 18h
Dintre d’aquest horari teniu varies opcions (matí, migdia, tot el dia…)

MENJADOR

La nostra llar disposa de cuina pròpia realitzem diàriament dos menús, un de triturat i un de sòlid. I adaptem tots els menús per motius d’intoleràncies i al·lèrgies. Comptem amb l’autorització necessària atorgada pel Dep. de Sanitat de la Generalitat de Catalunya per cuinar i servir els menjars.

CASAL D´ESTIU

Per ajudar-vos a conciliar les vostres vides laboral i personal. La primera quinzena d’agost oferim un casal d’estiu ple d’activitats i jocs d’aigua.

ANGLÈS

Els infants són un gran potencial per l’aprenentatge dels idiomes i per aquest motiu treballem l’anglès des de ben petits. A més a més, setmanalment una educadora de Kids&us imparteix classe els infants (activitat optativa).

CURSET DE NATACIÓ

El mes de juliol realitzem Piscina com a activitat extraescolar optativa. Pensem que aquesta activitat és molt adequada i beneficiosa pel desenvolupament físic i motriu dels infants.

ACTIVITATS EN FAMÍLIA

Som més que una llar, és un espai obert a totes les famílies. Ens agrada molt la relació i contacte directe amb els pares i sempre que podem els convidem a que vinguin per tal de veure´ns i compartir una estona plegats!.